Siapa yang kenaliku, maaf dipinta

This entry is rather personal and dedicated to anyone who, knowing me since the time period of schooling at SMK Taman Jasmin, two of my regular contact to this day. Please have a soft read.

Kepada kawan SMK Taman Jasmin 2.

Kepada Hafiz: Saya tak tahu macam mana ingin mulakan.. Tapi saya ingin tujukan kepada best friend saya. Ingin minta maaf kepada Hafiz kerana selama ini aku selalu menyusahkan Hafiz bila nak pergi ke mana-mana, mesti minta teman, sehinggakan menganggu urusan Hafiz dengan kawan Hafiz yang lain. Aku juga banyak sangat bertanya sehingga Hafiz penat nak layan kerenah aku.. walaupun Hafiz tak pernah cakap BOSAN sekali pun tapi hati halus aku mengatakan aku terlalu sangatlah minta tolong even aku ni seorang lelaki. TAPI sebenarnya Continue reading “Siapa yang kenaliku, maaf dipinta”