Apa ada pada ASUS N56V

Pada awal bulan September baru baru ni berlaku kejadian yang tidak direlakan pada aku, kalau tak silap pada Isnin pertama dalam bulan September. Macam biasa aku pergi kolej lepak di perpustakaan buat kerja internet aku, bukan aku tak boleh buat dirumah di kolej ni aku lepak di perpustakaan sebab senang nak tanya pensyarah kalau ada yang perlu ditanya sebab masa ni aku tengah dalam pembikinan projek akhir semester, selain ada aircond (so sejuk sikit la kan, haha!) ada feel macam duduk dalam pejabat sendiri (berangan!).


Continue reading “Apa ada pada ASUS N56V”