Windows 8

2013-01-31-393

Ramai sangat yang buat spekulasi pasal windows 8 ni haa. dah tu senang meh sini saya sendiri yang try dekat lappy asus. cuba sendiri baru tahu kan.

Ni upgrade pack last offer dari windows, yang berjaya tamat pada 31 Januari 2013 yang telah berlalu minggu lepas. Excited sangat sebab pelan ni untuk user windows 7 dan dorang bagi promotion price untuk upgrade.

Tadaaa!! ni pulaks start screen windows 8 yang first time saya feel sendiri, sangat cantik dan smooth. semua view pada bahagian ni bentuk grid.


Bahagian aplication semua grid view dan nampak icon jadi user interface dia sangat cantik sangat, yang buat saya teruja sebab smooth (kelembutan loading).

 

Aplication store sangat banyak yang free tau rugi kalau tak guna windows 8. haa pergi beli cepat. hahaha takdelah tipu je, just few of them free yang lain berbayar.

 

Pack ni RM2xx offer pricing sebelum ni, sekarang tak tau berapa harga. Normal price yang saya sempat tengok dalam list RM4xx bukan upgrade pack. Windows 8 memang ohsem!

 

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

Leave a Reply