WhatsApp Windows Phone 8

Bagi you all yang gunakan smartphone yang guna operating system windows phone 8 mesti tak sabar nak guna WhatsApp pada smartphone you all kan betul tak?!! So, good news for you all sebab today I just notice WhatsApp dah keluarkan versi windows phone 8 tau! Tak perlu tunggu suda jom download terus pada website rasmi Windows Phone dan chat macam biasa. Sebab zaman sekarang ni WhatsApp jadi aplikasi yang perlu ada kan, jimat kos untuk mesej dengan member-member kita, jadi enjoy lah okey!

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.