Kepahitan & Kemanisan, Tanggungjawab & Risiko

Satu. Setiap detik bermula.

Dua. Setiap langkah kehadapan.

Tiga. Setiap harapan bermula.

Noktah.

Inilah aku manusia kerdil yang dihimpit lautan manusia. Masing-masing membuat hal sendiri.

Aku. Adalah aku.

Engkau. Adalah Engkau.

Kita adalah sama, yang membezakan kita cuma amalan sahaja.

Aku adalah seorang Lelaki.

Engkau seorang Perempuan.

Continue reading “Kepahitan & Kemanisan, Tanggungjawab & Risiko”

Finally buy hosting from Shinjiru.com.my !!

Alhamdulillah dan yeppy!! haha.. Setelah berminggu lamanya pening aka fenin mencari & memilih penyelia hosting yang terbaik akhirnya saya memilih Shinjiru.com.my! Yes betul, saya baru je minggu lepas..hukhukhuk.. (^_-) Wokey.. Alkisahnya macam ni, saya mula memohon hosting pada Shinjiru.com.my pada Jumaat minggu lepas, oleh kerana waktu berniaga mereka hanya pada 5 hari bekerja iaitu Isnin hingga Jumaat.. Pembelian di tangguhkan sehingga hari Isnin iaitu semalam…

Continue reading “Finally buy hosting from Shinjiru.com.my !!”

Balik Kampung..yay!

huh! pejam celik pejam dan celik dah nak masuk Hari Raya Aidiladha.. yay! Sebab penulis akan balik kampung apabila menjelang esok pagi..insyaAllah..jadi selama penulis berada di kampung, penulis akan berhenti berblogging buat beberapa hari..sampai balik di rumah penulis kembali insyaAllah, penulis akan sambung kembali menulis pada kedua-dua blog… Jadi kengkawan blogger moga kita berjumpa kembali lepas Aidiladha nanti ye.. huhu

Rasa dah tak sabau lagi nak balik kampung ni.. haih.. sebab nak jumpa sudara mara di kampung, jumpa atuk nenek dan cucu-cucunya.. ngeh3.. Continue reading “Balik Kampung..yay!”