Sesi Fotografi 1

Hai dan apa khabar semua. Sudah lama saya tak menulis artikel aktiviti peribadi, so kali ni tiba-tiba tergerak hati nak update setelah beberapa kejadian yang unik berlaku dalam hidup saya.

Kali ni punya post adalah sedikit perubahan, dah lama tak mendekati alam semulajadi di hadapan rumah kan, asyik mengadap laptop je 24 jam. Hmm, nampak gambar diatas ni. Warna apa yang mungkin menarik perhatian manusia ? Bagi saya warna hijau tu cantik bila tengok sejuk mata memandang.

Gambar atas ni pula.. kebetulan dekat pasu besar ada kayu. So cari sudut yang betul-betul menawan dan terus buat fokus dan snap. Akhirnya secara tak sengaja jadilah view gambar macam atas ni. tadaaa..

Kedua-dua gambar diatas diambil dalam kawasan rumah sahaja. Dan hanya 2 gambar ini sahaja berjaya diambil untuk sesi pengenalan ini. Kalau ada huduh sikit-sikit tu harap maaf la sebab masih belajar lagi ni.

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

8 thoughts on “Sesi Fotografi 1”

  1. Aku ni tak sah kalu tak kondem org kan?
    Lighting problem, find a better spot…
    Ada lampu tak? Pakai lampu buat lighting sendri, kompem gambar lagi lawa!
    Relek, baru mula, cikit2…

Leave a Reply