Sehari semalam di Melaka: Cuti-cuti Malaysia!

Pemandangan dari bilik hotel

Puas sibuk duk blogging je, jom mengembara ke Melaka…. Cuti Malaysia!

Hari pertama sampai, masuk sahaja bilik penginapan 5 bintang terus ambil gambar pemandangan di luar.. Sampai hotel pun hampir maghrib..Masa dinner tak sempat ambil gambar sebab tempat dia horror sangat..

well, saya ni bukan suka keluar pi jauh-jauh.. jika keluar tu amik gambar banyak-banyak. Actually, kebanyakan gambar adik-adik yang ambil..

Takda kamera mahal-mahal ni, just boleh ambil gambar secara digital boleh delete anytime.. than snap..snap.. and snap again!

Esokkannya…

Well, bukan senangkan nak baca personal post yang santai macam ni. Kebanyakannya post komen-komen pasal isu semasa.  So sementara post ni masih SEGAR (buat masa ni) lihatlah sampai puas… saya harap kamu enjoy!

Jom dengar music He’s A Pirate!

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

6 thoughts on “Sehari semalam di Melaka: Cuti-cuti Malaysia!”

Leave a Reply