Saya yang ditinggalkan

Ulang kaji

“Arggghhh!!!! Kenapa saya tak pergi jumpa lecture sir Yusof petang tadi??!!!” (Jumaat 3 Julai 09) Hati saya mengamuk. “Ahhhh!!” Perasaan menyesal mula menguasai diri. Walaupun saya tidak berjanji ingin berjumpa  dengannya petang ni. “Aahh!!”… menyesal hati saya menjerit sekuat-kuatnya. Saya sebenarnya ingin belajar dan mengulangkaji pelajaran dengan sir Yusof mengenai subjek Visual Basic (VB), kerana saya memang lemah sangat-sangat subjek ni… T______T” (Harap-harap lecture tak tau pasal post ni)

Makin lama saya terasa rendah diri, tambahan lagi apabila mengenangkan hal-hal yang lepas, saya jarang lulus dalam subjek yang sepatutnya mendapat kredit di bangku sekolah dahulu. Saya tak tahu kenapa, saya rasa saya telah gagal dalam hidup diusia yang muda. saya sentiasa mencuba dan mencuba meningkatkan prestasi diri namun hasil yang diterima cukup menghampakan tidak tercapai jua apa yang dihajati. Namun kawan-kawan yang lain masing-masing maju kehadapan meninggalkan saya keseorangan dibelakang. T_____T

Studylah

Saya bingung dengan diri saya sendiri, apa kelemahan saya kerana saya tak bangun-bangun hingga sekarang. Nak kata aku terjebak dengan dunia percintaan jauh sekali, kerana saya seorang yang pemalu sangat-sangat bukan sedikit. Masa usia begini ramai kawan-kawan lama saya masing-masing dah berpasangan. “Hahah!!” Tergelak saya keseorangan, saya lebih suka pilih calon isteri yang dikalangan orang, keluarga, akhlak baik-baik dan terus kahwin lagi best! daripada bercinta semasa di alam belajar “Hahahah!!!” saya tergelak keseorangan.. (Jauh tersasau pulak dah) -______-“

So memang takda sebab cintan cintun la.. “Jauh disudut hati ada sedikit kesunyian” hati berbisik… “Ahahahah!!” abaikan ajer.. saya malas masuk bab cinta ni “Benci Ahh!!” kalah perempuan saya ni melaung.. =_______=”

Dah nak masuk tido..sok nak ambil exam.. buat kali ke dua dalam sem 2… papai…

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

10 thoughts on “Saya yang ditinggalkan”

    1. ehehe.. saya edit di satu laman web jer… photoshop kena study lg.
      bro buat la.. nanti saya usha di broskl.com hehe

Leave a Reply