Review: Filem Syurga Cinta

cover_syurgacinta

Mesti ramai yang dah tahu filem ‘Syurga Cinta’ ni sudah pun keluar panggung pada 21 Mei 2009 lepas? Setakat ni berapa orang member blogger dah tengok cerita ni? Saya teringin nak pergi wayang ni nak tengok cerita ni, tapi belum tentu jadi ke tidak. Dihati ni berhajat nak pergi, sebab jalan ceritanya nampak ilmiah dan ada unsur pengajaran.

Info Penerbit:

Pengarah: Ahmad Idham

Syarikat: MIG Production Sdn. Bhd

Jom lihat beberapa gambar menarik =)

syurga_cinta_1

saya lihat gambar diatas macam best jer, bila tiba masa saya macam ni ek? huhu.

syurga_cinta_2

Bahagianya kalau saya macam ni gak. huhu. Tertarik sebab nampak unsur Islam tu.. =)

syurga_cinta_3

Jom pakat sembahyang sama-sama jom! =)

syurga_cinta_4

Macam mana? Best la saya tengok pic ni.. dan…. Akhir sekali jom sama-sama lihat video trailer dia..

p/s: Post baru nanti saya keluarkan pada bulan 6 pulak ye. Pasti ada isu hangat saya akan dedahkan, insyaAllah. =)

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

4 thoughts on “Review: Filem Syurga Cinta”

Leave a Reply