Pulang ke kampung

Ambil perhatian kepada yang ‘berkenaan’ sahaja!

Dalam minggu ini saya akan pulang ke kampung untuk menjenguk keadaan nenek yang sedang terlantar sakit di kampung. Jadi minta maaf kepada rakan setugas saya bahawa balik ini bukan untuk main-main. Nenek perlukan perhatian daripada anaknya dan cucunya semasa sakit. Pemergian ini dalam jangka masa seminggu jugaklah.

Kebetulan saya sendiri masih bercuti tinggal sebulan lebih lagi, kira lama lagi lah (yes!). Ada banyak perkara lagi nak buat sebenarnya ni, tapi dengan izin Allah s.w.t sambung lepas balik kampung nanti pulak.

Sebenarnya tak mahu balik, tapi tak mengapalah bukan selalu pun (^^). Yang paling tak menarik, tahap kelajuan broadband teramat limited. 3G coverage tak kuat mana. Ini sahaja yang lemah T_T

Damn! Rasa macam tak best tulis blog guna bahasa Malay.. ntah la..

Balik kampung hari ni lah tahu!

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

2 thoughts on “Pulang ke kampung”

Leave a Reply