Pengalaman beli iPhone X di Apple Store Malaysia Online

Beberapa tahun yang lalu saya ada  post berkaitan beli iPhone 5s, tahun ini saya post untuk iPhone X pula ya.

Caranya adalah sama, saya beli di website apple { https://www.apple.com/my/ }

Screenshot atas ni lepas saya buat order at website. Dia amik masa 3 hari saja untuk sampai depan rumah kita.

Lepastu, akan dapat packaging macam ni dalam kotak kecik. Courier tak call pun, estimate 3pm dia akan sampai.

Kali ni saya tak sempat screenshot lepas buka packaging sebab terlalu teruja. haha.

Tapi kena be alert, dalam masa 3 hari tu, kena selalu cek email dengan message. Apple akan inform melalui tu.

Okay, tujela nak share selamat membeli.

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

2 thoughts on “Pengalaman beli iPhone X di Apple Store Malaysia Online”

Leave a Reply