Pada suatu hari di Machang Kelantan….

dscf0377Salam…

Hari ini selepas sehari semalam sampai di kampung Pasir Mas Kelantan, i dan keluarga bertolak ke rumah saudara mara untuk berkumpul bersama-sama ahli keluarga yang lain. Namun i mengambil masa dengan menangkap gambar… atas batang paip konkrit dalam kawasan rumah saudara… Dengan muka selamber.. menjadi model sampingan (berangan jadi model Majalah).

dscf0377

Agak menarik la juga berposing atas simen paip ni.. nasib baik rumah saudara ni jauh dari rumah orang.. boleh bebas merdeka kejap. Alang-alang dah kuat berposing tu, i naik kejab minum teh o… haha sedap beb..

Teh Secawan!

Hum.. lepas minum ni i join saudara cilik.. tengok anak ayam.. comel-comel… tapi kalau bab bau busuk dekat sekali, dah nama haiwan darat kan. Tapi yang paling bestnya bunyi suara anak ayam ni cute miut.. haha.. cip cip cip..

Anak Ayam

Haha.. rasa gembira betul lepak dengan anak ayam nih.. sambil menahan baru yang amat harum..

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

8 thoughts on “Pada suatu hari di Machang Kelantan….”

  1. itu awk tak yah ckp pon sy tau yg gambar tuh tuan empunya belog..hehe..awk neh ^_lol

    maksud sy…suare dak kecik yg comey tuh…

    p/s: klu diukur dr cni..kire awk neh tinggila jugak. ^_lol

Leave a Reply