Musim Sekolah Bermula

Masuk aje hari ni musim sekolah dah bermula.. tapi yang sekolah bukan saya la.. yang masih bersekolah dua orang adiks  saya.. macam biasa la dorang tu.. kalau masuk aje musim sekolah masing-masing sibuk mengemas itu ini stareka baju.. tapi yang paling best sekali apabila masuk tahun persekolah baru.. dapat baju, kasut dan beg sekolah baru. Habit biasa dorang macam biasa la.. terasa malaz nak pergi sekolah ada terasa konfiden terlampau pun ada juga.. Itu la telatah adik-adiks ku.. wah kakaka…

Em.. itu alkisah mengenai adik-adiks.. macam mana dengan saya pulak? Story saya pulak rasanya nak buat biz sambil belajar.. biz ape? cuba lihat isi kandungan dan link yang terdapat pada header diatas.. ha itulah biz yang saya lakukan sekarang ni.. Hingat nak letak jugak gambar sendiri pada posting.. tapi kamera buat hal.. laptop tak boleh baca kad memori kamera ni… haih.. korang tahu tak kenape?

Kamera ni baru je beli akhir tahun lepas, bila dah banyak ambil gambar.. tetiba pulak tak boleh sedut dari kad memori ke komputer… grrr.. so.. ada cadangan tak?

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.