Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia 30 Oktober 2013

me and ujang

Hampir setahun juga aku tunggu graduasi ni. lamaa sangat. ingat lagi satu pepatah “penantian satu penyeksaan” memang terasa siksa tunggu graduasi ni sampaikan bermacam event buat dan tadaaa! sampai juga 30 Oktober. tapi dah lepas beberapa hari.

Koleksi gambar ni pun kira lucky je sebab masa event konvo berlangsung datang hujan dan petir sampailah habis event konvo ni lepas waktu asar. lepas event konvo dan acah acah dapat sijil barulah aku dengan rasminya tamat diploma sains komputer. so, lepas konvo tamat aku tak dapat ajak member nak photoshoot together sebab hujan. soobsss.. sadis!

dad and me

Kalau nak tunggu picture rasmi memang tak tahulah macam mana. just taking picture dengan abah masa 20 mins pertama sampai UPM, ni pun mujur sempat sebab petang je tak sangka pula hujan kan.

Gambar ni tricks baju je, sebab baju sahaja pun dah 4 lapis you, ogosh masa tu panas, tahanlah sambil mengeluh dalam hati. haha

junior, classmate and me

 The last part, ni mixed dengan junior dsk kebetulan dorang on je. so jalan je casual photoshoot. yang lain tu putera and puteri lilin duduk bawah pokok sebab panas cuaca punya pasai jadi untuk kali ni kami jelah yang ada.

Banyak lagi gambar dalam collection, setakat ni. only this okey.

Bye.

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

2 thoughts on “Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia 30 Oktober 2013”

Leave a Reply