Korang tahu tak: Blogspot.com?

Eh.. korang tahu tak? tahu tak apa yang penulis nak bagitahu ni? Korang tahu tak? Kalau tak tahu penulis nak bagitahu.. Korang tahu apa yang penulis tahu? Mesti korang tak tahu kan? Kalau penulis nak bagitau adakah korang nak baca? Kalau penulis bagitahu adakah korang akan lebih berhati-hati selepas membaca post penulis ni? Adakah korang akan ambil peduli kalau penulis katakan ini benar atau sekadar ingin bersandiwara?

::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA:: ::TOLONG LA::

::TOLONG LA:: Baca apa yang penulis nak bagitahu ni. Korang tahu pasal web terkenal Blogspot.com? Mesti korang tahu kan. So apa alkisahnya sekarang ni? Okey macam ni, cuba korang masuk mana url blogspot.com member dan kawan korang guna URL yang betul.. Contohnya URL blog penulis pada blogspot ni http://nikube.blogspot.com/ boleh masuk betul-betul ke blog kita ye tak? cuba korang tersilap taip url… macam nih http://nikube.blogpsot.com/. Ni contoh jer… cuba korang try sendiri guna URL blog kengkawan korang… test jangan tak test… korang akan masuk web macam ni kalau korang silap taip.. Tengok gambar kat bawah..

blog01

Kalau korang taip URL dengan betul-betul dia akan keluar blog yang kita nak masuk tu la… Contoh blog penulis yang http://nikube.blogspot.com….

blog02

Ni pulak, web yang bakal korang masuk kalau korang silap taip URL dia. Contohnya.. korang taip http://nikube.blogpsot.com. Korang akan masuk web ni.. sumer blogspot URL la.. http://namakorang.blogpsot.com mesti korang akan masuk web nih.. so taip betul-betul bila masuk tuh.. Korang tahu web apa yang bakal korang masuk kalau korang silap tertaip macam ni? korang bakal masuk web BIBLE……

Okey setakat ini sahaja pendedahan dan tips hari ini.. Moga dengan post kali ini korang lebih berhati-hati la kan. Ingat tu.. jangan pandang sebelah mata jer..

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

15 thoughts on “Korang tahu tak: Blogspot.com?”

        1. Um… sure ke dah try?
          sebab ana baru je testing tadi.. menjadi apa…
          macam ni.. cuba taip URL blog anta.. namasaya.blogpsot.com (ni yg salah) gerenti masuk Bible punya web..

Leave a Reply