Kaifahal saudaraku?

jalanHari ini merupakan hari pertama/kedua masuk bulan Julai apa yang korang buat yer? saya lihat masing-masing ada ajer pekerjaan yang dibuat. Macam mana kamu pergi lihat transformers 2 Revenge of The Fallen? Ok ke tidak. saya sendiri tidak lihat lagi cerita tu.. rasa tak tengok pun takpe =______-

Bagi yang tinggal area KotaBharu tu boleh saja korang tengok suruh saudara mara yang ada access ke internet, suro demo download di torrent. Tak semestinya kena ada panggung wayang untuk tengok movie ni. Walaupun saya tinggal area yang ada kemudahan panggung wayang, saya tak pergi pun… Malaslah pergi panggung buang minyak kereta..

Jangan tanya saya cara-cara dia dah =____=”

Bagi yang buat contest tu dah ada pemenang belum? Kalau dah ada..meh la sini kita share sama-sama. Selama ni terasa macam saya sorang-sorang jer yang berblog kat sini.

Takde orang nak kawan pun T_____T

Macam mana dengan geng-geng yang lain?? Korang dah ulangkaji pelajaran…dah mengaji… Umm… dah la.. saya nak tido lambat dah ni.. berjaga malam tak bagus untuk kesihatan.. wsalam..

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.