Jom berjaya!

Bangun pagi tu sangat best! Tapi kan.. Bangun sangat pagi tu lagi sangat best! Tapi kan.. Tahu tak kenapa?? Ntah la tak tahu laaa… Haha!!

Bangun pagi ni suasana sunyi. Sangat sunyi kalau nak buat kerja ngadap laptop sangat best. Sebab internet laju, takda orang ganggu, dengar lagu kuat pun best, udara sejuk nyaman.. Bestkan?

Buat kerja pagi buta macam ni senang terutama bagi yang kerja memantau server, tengok itu ni kat server. Bangunkan website, main dengan PHP, CSS yang memang hobi dia menyerabutkan kepala tu. Tapi malangnya terpaksa cakap best sebab minat!

Tapi.. tapi kan.. Ni kalau nak berjaya secara asasnya. Mendalamnya..

  • rajin tahajudnya
  • awal bangunnya
  • kerap doanya
  • ikhlas hatinya
  • redha jiwanya

Amalkan point kat atas insya Allah berjaya. Atleast nampak jalannya..

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

Leave a Reply