InsyaAllah study di KTT

Salam & hai! ARigato Ghuzaimas! Setelah hampir sebulan saya berfikir nak masuk Kolej mana la.. itu la ini la.. naik fenin di buatnya.. Akhirnya lepas buat solat istikharah.. selang beberapa minggu.. akhir hati mula terpikat dengan  Mis KTT hehe..  bukan sebab apa.. kerana Kolej ni menawarkan kos yang layak untuk golongan sederhana.. dengan gred exam tidak seberapa.. bidang pun bahagian yang saya minat sangat-sangat.. Saya mohon bidang Sains komputer atau dalam bahasa Inggerisnya Certificate of Science Computer.

So semalam dah usaha pergi sekolah lama minta cop pengesahan sekolah.. fotostat dokumen-dokumen penting dan banyak lagi.. ni pun belum selesai lagi.. nak pergi cari kasut, seluar slack (jik perlu), beg.. dan banyak lagi ni… haih.. banyak betul kan.. Biasa la pertama kali nak masuk Kolej lepas SPM.. Minta-minta la bidang yang saya masuk ni menarik minat saya dan moga Allah s.w.t permudahkan perjalanannya nanti insyaAllah. Then.. ada tak kawan-kawan blogger sini ada masuk KTT jugak? Kalau ada jom la kita suai kenal.. huhu..

okeh.. wsalamzzz!!

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

8 thoughts on “InsyaAllah study di KTT”

  1. orait… smoga berjaya… selamat berjaya faiz ucapkan sekali lagi…

    haih… faiz risau la plak, takut-takut nikubes x ada masa utk on9 nati… aiyak…

    bawak laptop x pi sana…? duk hostel kan…?

    x sempat nak tanya kat YM…

    Faiz’s last blog post..Doa Qunut Nazilah!

    1. em.. asalnya.. saya takmau duduk kat hostel.. kalau boleh nak ulang alik aje..
      tapi taktau la lagi macam mana. Bahagian bawa laptop.. belum dalam planning lagi.. insyaAllah kot.. kenapa?

  2. Salam, erm… ok la tu, sekrg2nya nikubes ada tempat utk sambung blaja… ni x, duk umah ngadap laptop je, hehehe…

    nati lambat graduate tau… faiz akhir tahun ni dah gradute, hehe… x sabar pun ada, sedih pun… haih…

    faiz ucapkan selamat berjaya! 🙂

    Faiz’s last blog post..Doa Qunut Nazilah!

    1. wasalam.. terima kasih Faiz.. alhamdulillah akhirnya saya dapat masuk kolej 🙂
      berkat doa ibu bapa juga 😉

      Kalau tak selalu ngadap laptop jela huhu 😛

Leave a Reply