InsyaAllah study di KTT

Salam & hai! ARigato Ghuzaimas! Setelah hampir sebulan saya berfikir nak masuk Kolej mana la.. itu la ini la.. naik fenin di buatnya.. Akhirnya lepas buat solat istikharah.. selang beberapa minggu.. akhir hati mula terpikat dengan  Mis KTT hehe..  bukan sebab apa.. kerana Kolej ni menawarkan kos yang layak untuk golongan sederhana.. dengan gred exam tidak seberapa.. bidang pun bahagian yang saya minat sangat-sangat.. Saya mohon bidang Sains komputer atau dalam bahasa Inggerisnya Certificate of Science Computer.

So semalam dah usaha pergi sekolah lama minta cop pengesahan sekolah.. fotostat dokumen-dokumen penting dan banyak lagi.. ni pun belum selesai lagi.. nak pergi cari kasut, seluar slack (jik perlu), beg.. dan banyak lagi ni… haih.. banyak betul kan.. Biasa la pertama kali nak masuk Kolej lepas SPM.. Minta-minta la bidang yang saya masuk ni menarik minat saya dan moga Allah s.w.t permudahkan perjalanannya nanti insyaAllah. Then.. ada tak kawan-kawan blogger sini ada masuk KTT jugak? Kalau ada jom la kita suai kenal.. huhu..

okeh.. wsalamzzz!!

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.