I’m Free but not

Alhamdulillah, selepas menghadapi peperangan di medan perang exam semalam.. akhirnya selesai jua.. haha.. so.. sekarang ni holiday time la.. best rasanya. Tapi keputusan belum tentu bagus.. jangan releks perjuangan masih belum berakhir (berbisik).. Free time ni pun buat sementara aje, nanti hari selasa ni masuk kelas balik maa.. Okeh.. Sekarang ni pun terasa seronok sikit, sebab boleh online lama-lama.. haha..

Oke.. akan datang ni kena berkawan dengan lecture math nih, nak cedok ilmu math dari dia.. insyaAllah.. Mesti dapat punya.. tak gitu? Rasanya post under tajuk nih.. saya kehausan idea la.. maap pembaca setia semua.. btw, masa ni saya sedang mencari duit lebih nak beli sesuatu, kalau anda ingin menyumbang, langgan la hosting saya yer.. hehe..

Ok la.. saya tukar sikit celoteh hari ni, saya lihat ada iklan Celcom di kaca tv..mengatakan artis hollywood bakal menjejakkan kakinya di Malaysia ni.. iaitu.. artis popular (la jugak) masa kini Rihanna.. dikatakan bakal membuat konsert live di Stadium Putra Bukit Jalil. Bila dengar mengenai perkara ni.. daripada “I’m Free… tukar kepada not”. Ingatkan bila free ni boleh la rileks.. tapi ada pula konsert Rihanna nak buat.. hampeh betul!! Apa dah jadi dengan negara Malaysia kita? kata “Sebuah negara Islam” hape yang Islam nya? haha.. gelak sakan la.. Saya bukan apa, bukan nak menyibuk.. tapi nanti ramailah budak remaja.. dara & teruna berkerumun pada konsert tu nanti… nauzubillah..

Saya berharap, pihak berkuasa mengambil tindakan dengan sewajarnya..Mana boleh bagi artis hollywood buat konsert.. nanti silap hari bulan kena malapetaka di Malaysia nih.. haih takot… TIDAKKK!!!! Parti politik yang berkaitan sila ambil tindakan… sebelum kejadian yang tidak baik dan moral remaja semakin parah…

Wasalam..

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

10 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.