Hangout at PortDickson

hang_out_pd01

Hi.. I’m Nikube here.. I’m so bored you know, last 2 days we College student hangout at PortDickson with all SSK student on Saturday morning at 9.00 a.m. SSK student include semester 1 and 2 and 3? not sure.. haha because I’m new on this College.. that’s why not relly know.. bla bla bla.. I hope your enjoy this posting.. and keep reading..

Okeh.. rasa malas nak speaking2 nih, nanti broken english maa..  Nikube lebih gemar menulis a.k.a menaip dalam bahasa melayu jer.. lagi best.. okeh back to the point. Hari ini (Sabtu lepas) Nikube pergi ke Kolej bersiap nak pergi PD ni tak sabar rasanya, untuk pengetahuan you all.. Nikube tidak berminat sangat nak hangout diluar macam ni.. I’m not too social ok.. Ni merupakan kali pertama Nikube keluar bersama student-student yang lain untuk berseronok.. masa Nikube di bangku sekolah dahulu pun ada juga buat program macam ni tapi tak pergi pun. Bila dah masuk kolej ni hati terbuka untuk pergi untuk menimba pengalaman, kalau duduk di rumah selalu mana nak datang pengalaman.. haha.. kalah anak dara…

hang_out_pd

Cuma dalam banyak-banyak gambar ni tuan empunya blog ni tak masuk, ni sebab Nikube yang capture gambar.. tapi dalam kamera orang lain Nikube ada.. Finally memang best giler.. ada main kotak beracun, amik span celup air laut perak dalam botol.. dan banyak lagi… ni je kot post kali ni.. Sekian..

p/s: OK dah upload video..

[pro-player]http://www.vimeo.com/3902612[/pro-player]

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.