Freedom @ Chinese new year 2010!

Eceh tajuk nak gempak je beb, tapi hakikatnya tak free mana pun.. HAHA! TIPU DIRI SENDIRI!! dan orang lain KALAU YOUALL PERCAYA LA!!

Well, FreeDom-FreeDom jugak BEB! solat 5 waktu jangan lupa… Umm.. during this Chinese New Year I need study for my Ujian satu (1) nanti.. I still remember what my lecturer say..

“Awal-awal ni study sungguh-sungguh sebab subjek dalam Semester satu (1) ni very easy..kalau score.. nanti dapat backup yang susah-susah masa semester dua (2) nanti”..

HA! dengar tu this is one kata-kata motivasi yang saya dapat daripada pensyarah tu.. Bagus jugak pensyarah ni beri nasihat remeh temeh pada kami.. but have a lot of meaning to me..

Anyway, after cuti Chinese New Year ni habis, we all will start first exam.. Serius saya takut sesangat.. Takut tak boleh jawab nanti..  Okey jumpa lagi guys..

^_- I’m Feelings Happy ^_^

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

2 thoughts on “Freedom @ Chinese new year 2010!”

    1. Ya, tgok subjek first Sem boleh dkatakan masih senang (jika rajin). Sem 2 nanti ada matematik (kalkulus) itu yg buat perut rasa tak sedap.. ~hehehe

Leave a Reply