Flashback and thinking

Hum.. selepas seminggu berfikir I decide change domain to .COM.. Dalam hati ni masih terasa sayang dengan domain .MY.. but i think need save budget lah.. since.. bila guna domain .MY ni rasa macam membazir je.. harga mahal..

HUMMMMMMMMMMMMM…. =.=”

Last year beli pun sebab domain .MY ni nampak comel.. dan lebih kepada negara Malaysia. Tapi itulah, kadang-kadang tu terasa terlampau mewah sangat guna domain .MY ni sedangkan kita masih seorang pelajar… sepatutnya kenalah pandai berjimat cermat kan??… hmmm.. *still thinking*

Maybe I need do solat sunat minta petunjuk…

Maybe tak semua yang tahu sejarah blog ni.. dulu host menggunakan domain [remove]…… then… [remove]  then… [remove] (sekarang la).. lepas ni tak sure lagi.. tapi dalam hati ni suruh tukar kepada [remove] (already buy this).. insyaAllah lepas ni takmau penat-penat fikir pasal domain dah.. penat lah.. berapa kali tukar dah.. buat letih kepala je thinking about this… =.=”

This domain will expired this month.. lepas tu, kalau ada orang amik pun lantak la…. janji sambung pada .COM…..

Okeylah need study rite now.. This Tuesday test Ekonomi… Bye!!..

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

9 thoughts on “Flashback and thinking”

  1. ha3. jimat nik, jgn xjimat. ramainye cam tu la. sebab nk nmpk patriotik. apa kata dot com.my. ok gak. tak sangka plk kalau dot my mahal eh. isk3. tak masuk akal kalau saya nak pakai. hu3

    1. itulah .MY juge yg cantik & nampak personal.. .co.uk.. kalau tinggal United Kingdom ok la kot.. ada tmpt murah pun.. tapi sama gak.. rasa mahal.. .com.my murah lg.. tapi tak sesuai utk blog..

  2. assalamualaikum,

    nampak cam saya bakal mengalami nasib yang sama la tahun depan.. ni pun beli omar.my sebab ada offer..thn depan naik RM 120 memang pakai .com/.net la jawabnya..

    InsyaAllah kalau ade rezeki, hidup lagi la .my, tapi kalau nak jimat..maybe paka .com kot…

    btw, good luck for your test bro..
    .-= Omar´s last blog ..Tawaran Hosting dan Domain – PERCUMA =-.

    1. Wa’alaikum salam,
      takpe guna dulu setahun bila dekat2 expired tu moved ke .COM.. .NET tak syok sangat…

      itulah lau ade rezeki pakai je .my mmg comel + cute domain ni… hehe.. tidak dinafikan!

      alhamdulillah saya dah done test… 🙂 nway thanks..

  3. urm…. bgus r bro…. nyesal lpas beli… huhu… same r mcm aku dulu…. dulu, primary domain aku mywisenet.my….. ble pkir2 balik, rugi r gune .my….. so skrang aku pkai myfirdaus.com…. lbeh jimat…. just 35/year nk compare ngan .my 120/year…. huhu

    **gudluck for ur test
    .-= cps.style90´s last blog ..Breaking News: Sultan of Johor dies =-.

Leave a Reply