Flashback and thinking

Hum.. selepas seminggu berfikir I decide change domain to .COM.. Dalam hati ni masih terasa sayang dengan domain .MY.. but i think need save budget lah.. since.. bila guna domain .MY ni rasa macam membazir je.. harga mahal..

HUMMMMMMMMMMMMM…. =.=”

Last year beli pun sebab domain .MY ni nampak comel.. dan lebih kepada negara Malaysia. Tapi itulah, kadang-kadang tu terasa terlampau mewah sangat guna domain .MY ni sedangkan kita masih seorang pelajar… sepatutnya kenalah pandai berjimat cermat kan??… hmmm.. *still thinking*

Maybe I need do solat sunat minta petunjuk…

Maybe tak semua yang tahu sejarah blog ni.. dulu host menggunakan domain [remove]…… then… [remove]  then… [remove] (sekarang la).. lepas ni tak sure lagi.. tapi dalam hati ni suruh tukar kepada [remove] (already buy this).. insyaAllah lepas ni takmau penat-penat fikir pasal domain dah.. penat lah.. berapa kali tukar dah.. buat letih kepala je thinking about this… =.=”

This domain will expired this month.. lepas tu, kalau ada orang amik pun lantak la…. janji sambung pada .COM…..

Okeylah need study rite now.. This Tuesday test Ekonomi… Bye!!..

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

9 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.