Erti Kehidupan

Janji Tuhan kepada kita pasti Dia tunaikan.

Lahirnya seorang anak lelaki dari rahim seorang ibu. Pelbagai pahit dan manis juga asam garam life yang harus tempuhi.

Dibesarkan dalam keluarga sederhana dan ada few adiks dibawah management family. Alhamdulillah semua masih sihat-sihat je dan masih mampu mengukir senyuman. Bersyukur sebab dilahirkan dalam keluarga yang user friendly. Kalau nak katakan tiada problem makanya tipulah. kehidupan pasti ada problem. Hadapinya dengan senyuman dan kesabaran pasti ada reward dengan keberkatan.

Sejak start sekolah rendah lagi didedahkan dengan kemudahan komputer. Start sinilah permulaan kat dunia ICT. Berkali-kali komputer rosak hasil tangan magik yang menaip sebut je apa semua benda pernah rosak. Berkat kerosakan tu, lahirlah Hanz.

Perniagaan adalah bagaimana korang segera mengubati kesedihan kepada senyuman, kesengsaraan kepada kegembiraan, kedukaan kepada kebahagiaan masyarakat dengan kepakaran yang di turunkan dari Allah swt kepada korang.

Habis dah study dan sekarang fokus sepenuhnya kat perniagaan web hosting yang banyak berbakti pada masyarakat sejak tahun 2008 lagi. Cuma tak aktif sebab sangat masa tu sebab buat partime.

Tahun 2013 ni jadikan titik kebangkitan dan azam. Bangkit dan bantu keluarga! Masuk je umur 23 tahun Hanz rasa matlamat tu makin jelas. jelas. sangat jelas. Sampai ada rasa nak belanja family dengan ayam panggang. Best giler!

Ayamas Panggang di bandar Dengkil
Ayamas Panggang di bandar Dengkil

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

Leave a Reply