Days 9: Karnival SimplySiti di UiTM Shah Alam

Pada 9 Julai lepas bertempat di UiTM Shah Alam: Agak seronok juga, tapi saya first time mengalami suasana sebegini dan mungkin mengalami kejutan dengan suasana macam ni.

Saya antara manusia yang tak gerak-gerak, duduk diam jee memerhati orang. haha (^^) Ini merupakan kali pertama lepak do booth jualan di Karnival. Bila lama sikit duk lepak baru ada keberanian sesikit. Just senyum jee la yang mampuu.

Lihat awek 3 orang tu.. tapi yang boleh tahan laris bila jual air laa. Bila peak time tu kejap jee habis, walaupun tak banyak pilihan ada juga orang beli. Mungkin dah dahaga sangat kot tu yang beli juga.. telann jugaak la kann.

Dua big brother berminat jugak dengan Apple Pink Cupcakes dari Al Husaini. Boleh kata berduyun-duyun beli, bila hampir nak tutup kedai tinggal sikit jee baki yang lebih.

Yang paling menariknya ramai manusia berkerumun. Beratur untuk menyaksikan konsert Dato Siti Nurhaliza, sangat awal la kan petang dalam jam 6 lebih tu dah ramai menyusun barisan.

Kalau you all tengok dari gambar ni.. kebanyakkan perempuan jee la yang ramai menanti di pintu gerbang nak masuk.. Lagi dekat maghrib lagi ramai.

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

Leave a Reply