Chocolate Cheese Cake – ResipiRahsia

Chocolate Cheese Cake - Resipi Rahsia
Chocolate Cheese Cake – Resipi Rahsia

Pada Sabtu lalu sempat bertemu rakan di menara PGRM, Cheras. Kebetulan dia bawa sample produk baru.. Tada! Chocolate Cheese Cake. Apa yang menarik padanya, ia adalah coklat yang dilapis oleh Cheese. Sebenarnya saya tak puas merasa, saya ni jenis kena amik banyak baru boleh jadi feedback yang handal. haha!

Takpe Abu, nanti saya beli dengan anda nanti yeah? Alahai puasa dekat dah ni.

Tak pasti pula saya how much for one cup. Feel sorry sebab tak bertanya. Takpe-takpe, nanti lepas dah tau nanti saya share sini c(:

Korang boleh follow up and Likes Facebook Fanpages dia at www.facebook.com/resipirahsia. Follow up dan try dapatkan sample Chocolate Cheese Cake tu. Best giler tau, tersangatt rugi kalau tak rasa!

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.