Chery Kereta MPV baru!

Hari Jumaat lepas jam 10.00 pagi saya dan sekeluarga pergi Giant Nilai.. berhasrat nak pergi tengok kereta MPV baru iaitu brand Chery.. Kereta dia bukan main cantik.. boleh dikatakan sama macam brand Honda.. tetapi kereta ni keluaran baru.. Tengok punya tengok naik berkenan family melihat kereta ni.. jika ada rezeki insyaAllah kata umi dan abah.. akan beli keta ni..huhu.. Saya gembira dalam hati.. aje.. tak dapat bayangkan jika dapat kereta ni mesti best..

Belum lagi saya lihat pada bahagian belakang nampak sebiji macam kereta honda pun ada.. toyota wich pun ada.. Lihat bahagian belakang dengan warnanya kehitaman solid gitu.. rasa lebih terpikat…

Belum lagi lihat kawasan ni.. nampak lebih sporti.. sekali lihat macam satria Neo.. sportring pun match la dengan rekabentuk kereta MPV ni… ok.. kesimpulannya.. jika tiada apa-apa insyaAllah.. dapat la kereta ni.. uhuhu..

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

6 thoughts on “Chery Kereta MPV baru!”

    1. yes.. memang cantik dan sporty..

      *smiley ni baru je buat.. belum release lagi.. hehe
      kalau nak nnti saya emailkan.. atau nnti saya releasekan dlm masa terdekat..

      p/s: next week nak exam ni.. huhu.. bz sket..

Leave a Reply