Bukan sebuah robot

Heap heap Horay! *___*

Semester baru sudah bermula makanya graf kesibukan akan naik sikit demi sikit.. Ya ini KEYAKINAN PASTI!

Ada beberapa projek tengah beratur panjang di belakang tabir.. macam biasa harapannya ingin mencari pendapatan sampingan semasa sedang belajar. Ow!

Tapi hakikatnya SAYA BUKAN ROBOT!

Saya ada beberapa website yang dibina namun tidak tahu mana yang ingin di maintain dahulu. Ini termasuklah short url service, forum islamik, dan lain-lainya.. SERIUSLY!! tak sempat nak manage kesemuanya!

OK, FUTURE PLANNING is.. nak hapuskan short url service .. just nak guna yang saudara Syafiq Zainal punya je dah cukup (Klik sini).. malas lah buat banyak-banyak letih dan lambat nak naik.. lagipun bila dah mantap nanti banyak SPAMMING la.. ITS VERY HARD!!


Jadinya, web short url service yang saya punya sekarang akan DI REPLACE dengan website portfolio saya ia khas untuk website quotation dimasa depan. Saya akan tumpukan kepada perkara yang penting untuk didahulukan. TERIMA KASIH!

So daripada website tadi terabai dan akan cipta perkataan yang MEMBAZIR.. langkah awal saya replace dulu dengan web lain, so it’s better at the moment I think.

Jadi sekarang saya sedang mendidik diri sendiri supaya bijak melaburkan wang ringgit untuk HOBI SEMASA saya, contohnya saya minat membina laman web, editing, managing… Jadi kali ini saya cuba OPTIMIZE kan laman web yang terabai kepada membuahkan hasil, biarlah tidak lumayan janji ia tidak diabaikan begitu sahaja.

Jumpa lagi. babai..

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

2 thoughts on “Bukan sebuah robot”

Leave a Reply