Bosan sangat

Luahan perasaaq nih.. Um dalam sibuk berblogging ada pula yang jenis suka a.k.a gemar membuat tag kat blog ni.. well currently I’m not know what is great thing on play over tag ni.. Ape ek faedah dia? Nik pun tatau oo.. Tapikan tu la since Nik berblog ni dua kali Nik kena tag.. masa pertama  kali masa berblog di blogger.com….

Kali kedua pulak minggu lepas pada blog ni la.. Tapi maaf sangat-sangat Nik tak gemar bermain dengan tag2 ni.. maaf banyak-banyak. Sebab kalau you all tag pun belum tentu Nik dapat selesaikan sebab sekarang ni busy sangat-sangat dengan assignment itu la ini la.. then nanti nak exam pulak ni 2 minggu akan datang.. pastu ada banyak pula program di Kolej ni.. Secara keseluruhannya memang seronok la program Kolej anjurkan.. tak ada yang tak puas di hati.. alhamdulillah puas…

Okeh.. Jom layan lagu ni.. biar lagu lama tapi penuh isi.. (poyo ke?) sekali sekala..

p/s: ingat nak embed lagu inggeris.. tapi dia block.. terpaksa

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

4 thoughts on “Bosan sangat”

Leave a Reply