Battle Exam!

N0o!!!!! Esok dah mula exam buat kali ke dua! Dalam hati berkata.. Aku dah baca belum buku nih? Aku dah buat latih tubi belum nih? Aku dah mohon restu pada lecture ke belum ni? Tapikan paling Nikube bedebar bila masuk bab Matematik.. Haih.. macam mana ek? Aku dah hilang akal bila pikir pasal ni sebenarnya..

Sesiapa boleh tolong bagi formula tak? Aku tahu korang semua pandai math, bukan macam aku.. Atau ada apa-apa minuman yang mudah ingatan? ada doa-doa yang mustajab tak untuk diamalkan? Jangan ayat lain selain ayat Al-Quran dah lee.. Tapi alhamdulillah exam lepas keputusan exam aku buat subjek Asas Internet boleh la.. tak lebih tak kurang.. Tapi ini exam lepas.. yang keduanya esok bermula.. So aku nak korang bagi la formula.. cara-cara untuk mengingat, dan lain-lain.

Please korang, lets share together.. and smart together… Exam never end until I battle with them!! so my blogger friends please give me your formula and any suggestion regard exam.. Thank you for understanding..

About the author

nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

View all posts

12 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.