Battle Exam!

N0o!!!!! Esok dah mula exam buat kali ke dua! Dalam hati berkata.. Aku dah baca belum buku nih? Aku dah buat latih tubi belum nih? Aku dah mohon restu pada lecture ke belum ni? Tapikan paling Nikube bedebar bila masuk bab Matematik.. Haih.. macam mana ek? Aku dah hilang akal bila pikir pasal ni sebenarnya..

Sesiapa boleh tolong bagi formula tak? Aku tahu korang semua pandai math, bukan macam aku.. Atau ada apa-apa minuman yang mudah ingatan? ada doa-doa yang mustajab tak untuk diamalkan? Jangan ayat lain selain ayat Al-Quran dah lee.. Tapi alhamdulillah exam lepas keputusan exam aku buat subjek Asas Internet boleh la.. tak lebih tak kurang.. Tapi ini exam lepas.. yang keduanya esok bermula.. So aku nak korang bagi la formula.. cara-cara untuk mengingat, dan lain-lain.

Please korang, lets share together.. and smart together… Exam never end until I battle with them!! so my blogger friends please give me your formula and any suggestion regard exam.. Thank you for understanding..

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

12 thoughts on “Battle Exam!”

  1. huhu…da abes exam? sy baru je start ari neh…tapi sangat mengecewakanla…sbb hihi…tak baca buku…confirm arr ta dapat jawab…da la final exam…tadi mase exam terkebil2 je pandang kertas soalan…hihi…semue yg dibaca (last minit buka notes mana nk ingt ape2) mmg ta ingt ape2…so jawapannye….memang kantoi laa utk final neh..hehe..Gudluck la utk menunggu result sem….sy plak berdebar nk tunggu result spm..(tu yg ta yah arr nk takut klu kantoi final neh..hehe….padahaal mmg frust sbb ta dpt jwb soalan..pas dpt result mesti kene kutuk..)anyway rase seronok nak menunggu esok..sbb esok last day….pastu da abes shortcos…p/s: sy da bg tips kan aritu camne nak blaja..?? hehe…. (tp kali ni sy plak yg ta buat mcm tu..adesss..kantoi…beb..)

Leave a Reply