Baitulbytes Network dan iPeople.my Technology

Selamat sejahtera kepada semua pengguna internet yang berkaitan webhosting, domain, website.

Juga kepada supporter dan hater, saya sebagai pengasas Baitulbytes ingin memaklumkan kepada mereka yang mencari jenama ini.

Kini Baitulbytes Network (Baitulbytes Enterprise) telah menukar jenama secara rasmi pada awal tahun 2016. Namun pemilik syarikat masih sama, dan syarikat masih menggunakan Baitulbytes Enterprise.

Jenama ini masih beroperasi, dan struggle untuk survival dalam ekonomi semasa kerana Ringgit Malaysia jatuh paling teruk bermula tahun lepas sehinggalah tahun ini.

Disini, saya menggunakan pusat data di Chicago, US kerana banyak faktor teknikal yang penting dan bagus mereka berikan. Pernah guna pusat di Malaysia, namun mengecewakan pada awal permulaan tahun 2009-2011.

Kini jenama ini fokus kepada membantu masyarakat Malaysia yang nak ada website tapi tiada kemahiran, so bolehlah upah saya! Hehe.

Encik dan Puan, Abang dan Kakak, Adik dan Saudara-mara, boleh hubungi saya menerusi aplikasi WhatsApp. Terjah halaman ini untuk dapatkan no peribadi saya, inshaAllah mana yang berkaitan saya akan layan. Hubungi saya sekarang!

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

Leave a Reply