Acer Aspire 4530 for sales

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Okey, kali ni saya sendiri nak menjual sebuah laptop terpakai Acer Aspire 4530. Laptop ini saya sudahpun guna selama 1 tahun, dan terasa untuk menjualnya kerana ingin membayar duit semester yang dalam beribu-riban juga.. =.=”

Laptop ni saya guna tidak lasak mana pun, hanya gunakan untuk buat asignmen, online, dan sedikit software edit mengedit. Laptop ini dilengkapi dengan ciri-ciri berikut..

– 14.1″ WXGA high-brightness (200-nit) Acer CrystalBrite TFT LCD, high-def
1280 x 800 pixel resolution
– AMD Turion X2 dual-core mobile technology RM-70 (1 MB L2 cache, 2 GHz, DDR2
800 MHz)
– 3GB DDR2 RAM
– NVIDIA GeForce 9100M integrated 3D graphics with up to 752 MB of TurboCache
(256 MB of dedicated system memory
– up to 250 GB Hard Disk Drive
– 8X DVD-Super Multi or DVD/CD-RW Combo

Diatas ini merupakan spesifikasi yang ada pada laptop yang saya mahu jual ni, harga saya berikan RM1800. Namun harga ini boleh dirunding dengan menghubungi atau SMS saya ditalian untuk sebarang pertanyaan.

Jika saya tidak menjawab penggilan, ia bermakna saya busy. Jika begitu SMS sahaja.

Jika berminat untuk membeli, hari yang sesuai adalah Sabtu/Ahad di kawasan Nilai – Giant/Nilai UiA..

Sebarang pertanyaan lanjut boleh ditanya pada ruangan komen dibawah, atau SMS pada no sahaja.

Author: nikhanz

Hai, saya Nik. Terima kasih kerana layari blog saya! Ikuti saya di laman sosial terpilih.

4 thoughts on “Acer Aspire 4530 for sales”

    1. erm.. nak buat mcm mana kan, sbb kewangan tak stabil skrg. πŸ™

      lagipun ia sudah ada pengganti yg lebih baik πŸ™‚

      nway, terima kasih πŸ™‚

Leave a Reply