Power bank ROMOSS pantas tahan lasak

Abang dah pakai powerbank jenama ROMOSS dah lebih 4 tahun. Benda yang menarik ni apa, nak tahu?

  • Charge laju

  • Automatik stop charge apabila bateri peranti pintar anda betul-betul charge sepenuhnya.

  • Sangat sesuai untuk charge semasa anda tidur malam. Elak terlebih charge dan elak bateri peranti pintar anda cepat rosak.

  • Material yang keras dan lasak, sebab abang seorang yang sangat cermat dan berhati-hati.

  • Ada dua port USB.

Sewa Kereta Mewah Honda City 2016 Auto

Honda City 2016 Auto 1.5

Daily : RM250

Weekly : RM1500

Monthly : RM4000

Document required

1) Photocopy NRIC / Identity Card / Passport

2) Photocopy Driving License { Local / International }

3) Utility Bills { Electric / Water / Telco / Astro }

Call / WhatsApp : 012-212-6929

Location : Puncak Jalil

Pengalaman beli iPhone X di Apple Store Malaysia Online

 

Beberapa tahun yang lalu saya ada  post berkaitan beli iPhone 5s, tahun ini saya post untuk iPhone X pula ya.

Caranya adalah sama, saya beli di website apple { https://www.apple.com/my/ }

Screenshot atas ni lepas saya buat order at website. Dia amik masa 3 hari saja untuk sampai depan rumah kita.

Lepastu, akan dapat packaging macam ni dalam kotak kecik. Courier tak call pun, estimate 3pm dia akan sampai.

Kali ni saya tak sempat screenshot lepas buka packaging sebab terlalu teruja. haha.

Tapi kena be alert, dalam masa 3 hari tu, kena selalu cek email dengan message. Apple akan inform melalui tu.

Okay, tujela nak share selamat membeli.